Το κατάστημά μας μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών του e-mobile.gr χρεώνονται με ελάχιστα μεταφορικά 2,50€. Σε κάποιες ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας τις οποίες η εταιρεία ταχυμεταφορέα δεν καλύπτει με το δίκτυό της αλλά και την Κύπρο (παραγγελίες μέχρι 600 ευρώ), η αποστολή γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (Συστημένη Αποστολή).

Στην περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, μπορείτε να το δηλώσετε στην σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, στο πεδίο «Σχόλια Παραγγελίας».

Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται μέσα στις (2) δύο επόμενες εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συστημένα και ασφαλισμένα κατά 100%. Οι συσκευασίες των προϊόντων είναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. 

Για όλες τις άλλες χώρες και τους απόδημους Έλληνες, το www.e-mobile.gr σε συνεργασία με διεθνείς ταχυμεταφορείς έχει ειδικούς τιμοκαταλόγους ώστε το κόστος μεταφοράς να είναι χαμηλό (δεν προσφέρουμε δωρεάν αποστολή σε αυτή την περίπτωση). Επειδή οι τιμές αυτές είναι πολύ διαφορετικές ανάλογα με το τόπο προορισμού και το βάρος, σας παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Παράδοση προϊόντων

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων είναι:

Με Courier

Η παράδοση των προϊόντων μέσω της Courier μπορεί να γίνει σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2 έως 4 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές και την Κύπρο. Η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 5 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την εταιρεία Courier ή να απαιτηθεί και επίσκεψη του πελάτη από το πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας. Η μέθοδος της αντικαταβολής μέσω Courier για την Κύπρο δεν υποστηρίζεται.

Με ΕΛ.ΤΑ. Πόρτα Πόρτα

Στις ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας τις οποίες η εταιρεία ταχυμεταφορών δεν καλύπτει με το δίκτυό της και την Κύπρο (παραγγελίες μέχρι 600 ευρώ), η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛ.ΤΑ. (Συστημένη Αποστολή). Σε αυτή την περίπτωση η παράδοση μπορεί να γίνει σε 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιλέξετε χρέωση με αντικαταβολή και είστε κάτοικος Κύπρου, η παραγγελία θα σας αποσταλεί υποχρεωτικά μέσω ΕΛ.ΤΑ. και η παράδοση μπορεί να γίνει σε 4 έως 8 εργάσιμες ημέρες.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λ.π.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook