Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
  • Banner

  • Banner

565801 T.0X DVB-S2 MUX 3TP CI to 32 IP STREAMS

tvra.12722
Βαθμολογία 
1.039,90 €
με ΦΠΑ Παράδοση 1-3 ημέρες
Ποσότητα

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Το κατάστημά μας μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Τo e-mobile.gr εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους, σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει.

PayPal
Περιγραφή

Η μονάδα 565801 T.0X DVB-S2 MUX 3TP CI σε 32 IP STREAMS, διαθέτει 2 εισόδους δορυφορικών σημάτων, με 3 αποδιαμορφωτές, έναν για την μία είσοδο και δύο για transport stream ίδιας πόλωσης, για την δεύτερη. Στην έξοδο παράγει σήμα IP (encapsulated), με έως 32 ΙP SPTS κανάλια περιεχόμενο, με επιλογή απο τα δορυφορικά κανάλια στην είσοδο. Επιπλέον, με την θύρα CI και το κατάλληλο CAM module, μπορεί να αποκωδικοποιήσει συνδρομητικά δορυφορικά κανάλια ενώ ο έλεγχος και η διαχείρηση (ως module αλλα και ως IP headend) γίνονται πανεύκολα είτε μέσω του Web Interface, είτε μέσω σύνδεσης WiFi με το καλώδιο OTG USB-microUSB cable+WiFi adapter (κωδικός είδους 216802). Το 565801 διαθέτει και DiSEqC 1.0 για σύνδεση με πολυδιακόπτη αλλά και δυνατότητα διέλευσης του σήματος IP απο module σε module (loop through, Daisy chain), στο headend. Ο προγραμματσιμός του DVB-S/S2 σε IP headend, γίνεται με ορισμό ενός module 565801 ώς master. Έπειτα, απο την διασύνδεση των του με τα υπόλοιπα modules 565801 και με την χρήση του web interface, οι μονάδες μπορούν να ρυθμιστούν και να διαχειριστούν απομακρυσμένα, μέσω του master module.

Κύρια χαρακτηριστικά:

- ΕΛΕΓΧΟΣ & ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ: Με 2 τρόπους. Μέσω Wi-Fi σύνδεσης με χρήση του καλωδίου OTG USB-microUSB cable+WiFi adapter (κωδικός είδους 216802) ή/και μέσω του Ενσωματωμένου Web Interface για ρύθμιση του module. Οι επιλογές αυτές, σας παρέχουν τις εξής δυνατότητες: Ρύθμιση και διαμόρφωση όλου του headend επιλέγοντας μία απο τις μονάδες ώς Μaster, Αυτόματη ανίχνευση των modules τα οποία είναι συνδεδεμένα στο Master module, επιλογή των δορυφορικών καναλιών στις εισόδους του κάθε module τα οποία θα διαμορφωθούν σε IP stream προς διανομή, ενημέρωση πλήρωσης ροής για υπολογισμό της IP εξόδου του κάθε module και Επίβλεψη καλής λειτουργίας σε συνδυαμό με τα ενδεικτικά LED.
- Πολλά κανάλια μπορούν να προστεθούν μονομιάς, επιλέγοντας μια βασική διεύθυνση IP και μιά βασική θύρα για τα επιθυμητά κανάλια, μαζί με μιά διεύθυνση IP ή αυτόματη ανάθεση θύρας. Το web interface θα παράγει αυτόματα IP multicast διευθύνσεις για κάθε κανάλι, σύμφωνα με τις επιλεγμένες παραμέτρους.
- Ανεξάρτητα δίκτυα για κάθε module. Κάθε μονάδα διαθέτει δύο θύρες Ethernet RJ45, οι οποίες μπορούν να οριστούν σε ένα ή σε δύο ανεξάρτητα δίκτυα, ένα για έλεγχο και ένα για διανομή σήματος video. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τον διαχωρισμό των δικτύων αυτών (Split Net Ports) και να ορίσουν διεύθυνση ΙΡ, μάσκα υποδικτύου και θύρα, καθώς και λειτουργία DHCP client.
- Αντιγραφή και καταχώρηση ρυθμίσεων του headend. Το web interface επιτρέπει την εξαγωγη/εισαγωγή αρχείων για την αντιγραφή ρυθμίσεω και επιλογών απο module σε module ή και απο headend σε headend. Η λειτουργία αυτή εξοικονομεί χρόνο και παρέχει την δυνατότητα ολοκλήρωσης έργου εύκολα και απλά. Επιπλέον, η λειτουργία εξαγωγής αρχείου σας παρέχει και την δυνατότητα να έχετε αντίγραφο ασφαλείας.
- Παραγωγή αρχείου αναφοράς κατάστασης. Οι χρήστες μπορούν να μεταφορτώσουν αρχεία αναφοράς σε κάθε module ή και σε όλο το headend, για εύκολη αποκατάσταση καλής λειτουργίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

ΕΙΣΟΔΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ
- Συχνότητα εισόδου MHz: 950...2150
- Στάθμη εισόδου dBm: -60 to -20
- Symbol rate Mbaud: 2 - 45
- Στάδια συχνότητας ανα 1 ΜΗΖ
- Τύπος σύνδεσης: F θηλυκό
- Σύνθετη αντίσταση εισόδου: Ω75
- LNB τροφοδοσία Vdc/KHz: 13 - 17 - OFF / 22KHz (ON-OFF)
- Επιλογή δορυφόρου (DiSEqC): A, B, C, D
- Απώλειες διέλευσης (ονομ.) dB: < 1,5
- Διαμόρφωση: DVB-S2: QPSK, 8PSK, DVB-S: QPSK
- FEC εσωτερικός κώδικας LDPC: 9/10, 8/9, 5/6, 4/5, 3/4, 2/3, 3/5, 1/2
- FEC εξωτερικός κώδικας: Bose-Chaudhuri-Hocquenghem
- Roll-Off συντελεστής %: 20, 25, 35
- SWR εισόδου (ελάχ.) dB: 10

IP ΕΞΟΔΟΣ
- Πλήθος IP υπηρεσιών: Έως 32
- Μέγιστο bitrate: Mbps 150
- Λειτουργία: Multicast/Unicast
- Τύπος: UDP SPTS
- Πρωτόκολλο: IPv4, UDP, DHCP
- Υπηρεσία SAP / M3U/ Pro:Centric
- Τύπος σύνδεσης: 2 X RJ45 (1 GB Ethernet 1000 BaseT)

ΓΕΝΙΚΑ
- Κατανάλωση ρεύματος: 24Vdc (Μονάδα+CAM+LNB) mA: 1050 μέγιστο (450+100+250/LNB)
- Δείκτης προστασίας IP20
- Θερμοκρασία λειτουργίας C: 0...45

Λεπτομέρειες προϊόντος
tvra.12722
Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

565801 T.0X DVB-S2 MUX 3TP CI to 32 IP STREAMS

565801 T.0X DVB-S2 MUX 3TP CI to 32 IP STREAMS

Γράψτε μια κριτική
6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook